"HOŞGELDİN RAMAZAN"ETKİNLİKLERİMİZ

Sayın Velilerimiz

08.03.2024 Cuma Günü okulumuzda Ramazan Ayını karşılama etkinlikleri yapılacaktır.Çocuklarımızın yaş ve gelişim düzeylerine göre Ramazan ayının vurgulanacağı etkinlikler arasında 3-A sınıfı velilerimizin aile katılım çalışmalarının yer aldığı Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu ile Ramazan Ayının vazgeçilmezi "Ramazan Davulcusu"etkinliği yer alacaktır.Çocuklarımızın hem eğleneceği hem öğreneceği Ramazan eğlencemize hasta olmayan tüm çocukların katılımını önemle rica ederiz.

11.03.2024 Pazartesi Günü okulumuzda 4-A sınıfı tarafından hazırlanacak olan "Ramazan Ayı"süslemesi ile birlikte fotoğraf Çekimi yapılacaktır.Yine aynı gün Ramazan Ayının vazgeçilmez besini "Hurma"hakkında bilgi verilecektir.

13.03.2024 Çarşamba Günü 4-E sınıfı koordinatörlüğünde çocuklarımızın yaş ve gelişim düzeylerine uygun olarak Ramazan ayına özel, alanında uzman konuklarımızla Ramazan Söyleşisi yapılacaktır.

Ramazan Ayının dünyamıza ve ülkemize güzellikler getirmesi temennisiyle Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.

06.03.2024 376

06-03-202406-03-2024