YALOVA İL JANDARMA KOMUTANINA ANLAMLI ZİYARET

     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrecilerimizden Derin KARAASLAN, Elif Yıldız GÜL, Arden SEZEN, Alparslan YILDIRIM Okul müdürümüz Sevil BAKIR DURSUN, Öğretmenlerimiz Zeynep A.DUMLUDAĞ ve Neslihan YILMAZ ile birlikte İl Jandarma Komutanı Sayın Ali Naci BİNİCİ'yi makamında ziyaret ettiler.

     Ziyaret esnasında Kahraman Türk Askerimizin Asil ve Vakarlı duruşlarının temelinde iyilik, Sevgi, şefkat gibi değerlerin olduğuna şahit olduk. İl jandarma Komutanımız ve Jandarma personeli çocuklarımızla adeta çocuk olup sohbet ettiler. Hazırladıkları hediyelerle çocuklarımızın heyacanlı yüreklerine neşe ve mutluluk kattılar. Ziyaretimizin amacı doğrultusunda İi Jandarma Komutanımız Sayın Ali Naci BİNİCİ çocuklarımızı makam koltuklarına oturtular. Öğrencilerimiz Şanlı Türk Askerlerimize Şanlı Bayrağımızı hediye ettiler.

     Aydede Anaokulu Ailesi olarak gösterdikleri ilgiden dolayı İLjandarma Komutanımız Sayın Ali Naci BİNİCİ'nin şahsında tüm Jandarma Komutanlığı Personeline Teşekkür Ediyoruz.




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi